Blue10 KMO – Documentscan

HET PROCES IN STAPPEN

https://www.blue10.com/wp-content/uploads/2015/08/blue10_icon_scan_wit.png

STAP 1: SCANNEN

Digitale en elektronische facturen komen via een apart e-mailadres binnen in Blue10.

Papieren facturen scan je op één stapel naar hetzelfde e-mailadres. Blue10 herkent automatisch relevante gegevens van de factuur en doet een boekingsvoorstel voor het direct verwerken van de factuur in je financiële administratie.

https://www.blue10.com/wp-content/uploads/2015/08/blue10_icon_boeken_witkopie.png

STAP 2: BOEKEN

Met behulp van boekingstemplates kun je facturen nauwkeuriger, sneller en efficiënter boeken in je financiële administratie. Coderingen die je vaker gebruikt, kun je op deze manier eenvoudig hergebruiken en standaard toepassen.

 Facturen waar een inkooporder tegenover staat, worden automatisch aan elkaar gekoppeld. Als factuur en inkooporder overeenkomen, wordt de factuur automatisch geboekt in je financiële administratie.

https://www.blue10.com/wp-content/uploads/2015/08/blue10_icon_controleren_wit.png

STAP 3: CONTROLEREN

Vanuit Blue10 boek en blokkeer je facturen voor betaling in het financiële systeem. Met de Blue10 workflow is het mogelijk om een factuur door één of meer medewerkers digitaal te laten controleren.

Medewerkers kunnen de factuur direct accorderen, opmerkingen plaatsen en/of bijlagen toevoegen aan de gescande factuur. Na goedkeuring in Blue10 komt de betaalblokkering in het financiële systeem automatisch te vervallen.

https://www.blue10.com/wp-content/uploads/2015/08/blue10_icon_zoeken_wit.png

STAP 4: ZOEKEN

Vanzelfsprekend zijn alle facturen altijd en overal beschikbaar in het digitale archief. Door het toepassen van enkele filters vind je direct de factuur waar je naar op zoek bent.

Als administratie heb je vanuit het dashboard één overzicht van alle actieve facturen en hun status binnen de organisatie.

 

 

BLUE10 VOOR KMO EN NON-PROFIT ORGANISATIES

 

Blue10 voor KMO en Non-Profit Organisaties is een Cloud oplossing voor het digitaal verwerken van facturen. Wij geven jou als ondernemer inzicht, rust en gemak bij het verwerken van je facturen.

 

Steeds meer ondernemers ontvangen hun facturen per e-mail. Deze facturen worden geprint en gaan op papier door de organisatie. Helaas gaat dat niet altijd even soepel. Het kost je behoorlijk wat tijd om deze facturen te verwerken, de status van een factuur is niet altijd inzichtelijk en soms raken facturen zelfs helemaal zoek. Je stelt jezelf vast en zeker wel eens de vraag: ‘Kan dat echt niet makkelijker?’ Ons antwoord: ‘Met Blue10 wel.’


Nieuwsgierig?

 

Stel je eens voor dat je dagelijks inzicht hebt in je facturen. Digitale facturen komen binnen op een apart e-mailadres en worden automatisch ingelezen in Blue10. De facturen die nog op papier binnenkomen, worden ook naar dit e-mailadres gescand. Wij herkennen automatisch allerlei gegevens van deze facturen, zoals leverancier, factuurnummer, datum en bedragen. Tegelijkertijd wordt een geautomatiseerd boekingsvoorstel gedaan waarmee de factuur zo snel mogelijk wordt verwerkt. Het digitaal verwerken van facturen is kinderspel!